Informatie

De Santa Run Ede vindt plaats in het kader van het vernieuwde centrum van Ede, aan het einde van het Lichtfestival. De start en de run is derhalve in het voetgangersgebied van het centrum. De start wordt gekenmerkt door het voor de eerste keer aansteken van de nieuwe (permanente) verlichting van de Oude Kerk, het prachtige gebouw dat het middelpunt van het centrum vormt (rond 18 uur).

Meedoen met de Santa run is voor iedereen mogelijk. Jong en oud, sportief of beperkt, uit Ede of daarbuiten, iedereen is welkom. De hele dag zijn er al activiteiten in het centrum, georganiseerd door de gemeente. Daarom is het leuk al vroeg te komen. Het centrum zal met allerlei versieringen en stands worden aangekleed en er zal vanalles te doen zijn.

Parkeren is op de diverse terreinen en garages mogelijk. Als je wat langer blijft is een dagkaart al snel voordelig. Voor de Santa run zijn alle parkeerplaatsen/-garages van het centrum gunstig gelegen.

We wijzen er vast op dat je tijdens de Santa Run -wat een fun run is zonder wedstrijdelement- rechts moet houden, zodat snellere deelnemers links kunnen passeren.

Na afloop kun je in je nieuwe Santapak naar huis. Wow!

Afbeeldingsresultaat voor ede centrum